Om oss

Om oss
Hovden Hytteservice er en entreprenørbedrift på Hovden, øverst i Setesdal

Firmaet ble etablert i 1976 av Olav Breivegen og Jon Uleberg. De startet Hovden Hytteservice og entreprenørfirma.
De hadde hjulbrøyt, traktor og noen snøscootere. Noen år senere overtok Olav firmaet alene hvor en stor del av virksomheten var torvskjæring.
Hovden var den gang, som nå, prega av hyttebygging og torv til hyttetakene ble en etterspørsel.

Da Olav døde i en flyulykke, tok kona Anne Evju Breivegen over firmaet. Ho dreiv firmaet alene fra 1997 til sommeren 1998. Da tok storebror Jo Breivegen over som 20 åring. Når Jo tok over drev han med torvskjæring, brøyting, hyttettersyn og snøscootertransport.

I 2003 kjøpte lillebroren til Jo, Yngve Breivegen, aksjene til moren, Anne Evju Breivegen. Og siden 2003 har de to brødrene drevet firmaet sammen, og siden har virksomheten vokst!

De startet med å grave hyttetomter, grøfter til vann og avløp og annet som krevde tyngre utstyr. Da ble det behov for å kjøpe flere maskiner og større maskiner. Etterhvert har også prosjektene blitt større og mer utfordrene, med blant annet veibygging og tunneldriving. Antall ansatte har også vokst i takt! Pr.mai 2017 er det   

Vi har også blitt kåret av Dagens Næringliv til Gassellebedrift fire ganger. Det betyr at bedriften har ryddig økonomi og jevn omsettning over flere år. Det er noe vi er stolte over!

Den dag i dag drives fortsatt Hovden Hytteservice av brødrene Breivegen. Hovedkontoret er på Hovden, øverst i Setesdal, men vi utførerer jobber i Agder, Telemark og omegn. Ta gjerne kontakt dersom du trenger oss!